Vacature Leerkracht groep 4 en 5 | Jenaplanschool

Vacature Leerkracht groep 4 en 5 | Jenaplanschool

Wil jij een fantastische baan, door te gaan werken op één van onze basisscholen op Tholen? En ben jij onze toekomstige collega die graag wil werken op een fijne school met onderwijs dat rust op de vier Jenaplan-grondpijlers: gesprek, spel, werk en viering?

Spreekt wereldoriënterend onderwijs in projectvorm en taalonderwijs aan de hand van de vrije teksten je aan en kan jij niet wachten om te gaan samenwerken in een professioneel team? Dat komt dan goed uit, want wij zoeken een enthousiaste leerkracht voor de Jenaplanschool met de Bijbel in Poortvliet.

De Jenaplanschool met de Bijbel biedt kindgericht onderwijs, een zeer hoge onderwijskwaliteit en een betrokken en professioneel team.

Eigenschappen die goed passen bij onze school, de kinderen en ons team zijn:
• eerlijk, vriendelijk en open
• mensgericht, flexibel en transparant

We vinden het op onze school belangrijk dat je wordt gezien als persoon. We delen dit met elkaar vanuit een levend geloof.

Uitbreiding van uren is bespreekbaar en er zijn goede begeleidings- en ondersteuningsmogelijkheden.

“GOED ONDERWIJS VANUIT GELOOF, HOOP EN LIEFDE.”


Wij zoeken een actief christen, die de Bijbel als inspiratiebron heeft. Dit is een essentiële voorwaarde en we zien dit graag terug in je motivatiebrief.

Wil je solliciteren op deze functie of meer informatie ontvangen? Neem dan contact op met Maarten van der Kooij: bestuur@vpcotholen.nl.

Je brief met referenties ontvangen we dan graag uiterlijk 7 juni 2022